browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

EXTREMEMAN113

EXTREMEMAN 113 – Kerékpárfordító Nágocs

Az eXtremeMan 113 egy Kaposvárról induló féltávú Ironman verseny, amely kedvelt helyszínt nyújt a lelkes triatlon versenyzők számára. De hogy hogyan is jön a képbe Nágocs!?
Nágocs a kerékpár fordító szerepét tölti be ezen a csodás versenyen. A triatlon versenyzők a Desedában való úszás után bringára pattannak, és meg sem állnak Nágocsig, ahonnan visszafordulva irány újra Kaposvár.001-20160405

A hangulat rendszerint fergeteges, és olyan sportolók is megfordulnak nálunk, mint például Kovács István (Kokó) ökölvívó, aki Magyarországon az egyedüli olimpiai bajnok sportoló, aki Ironman címmel is büszkélkedhet.

A falu apraja, nagyja, a K.SZ.T. és a Bagatel Team is már pénteken elkezdi a munkálatokat, hogy vasárnapra Hawaii hangulatot varázsoljanak Nágocsra. A “tengerparti” hangulat mellett minden évben változtatunk, és újítunk is kicsit, hogy a színvonal egyre jobb legyen.

2015-ben például Mignon-ok várták a versenyzőket, 2016-ban pedig 5 szuperhős sorakozott fel a téren (BatMan, SpiderMan, SuperMan, GentleMan, és eXtremeMan). A továbbiakban pedig képek, videók, valamint személyes tapasztalatok útján próbáljuk átadni Nektek, hogy miért is látogassatok el ilyenkor Nágocsra, és ha féltávú triatlon versenyen gondolkodtok, akkor miért legyen az első számú választás az eXtremeMan 113 Kaposvár.

KÉPEK:

 

VIDEÓK:

 

 

eXtremeMan113 Kaposvár június 26.

eXtremeMan113 Kaposvár
Kaposvár – Deseda 2016. június 26. Ha ott voltál kérlek írd meg a neved egy hozzászólásban, vagy ha ismerőst látsz jelöld meg ugyanott. Köszönöm a megosztásokat.

Közzétette: Péter Szepesi – 2016. június 27.

 

 

VISSZAJELZÉSEK:

A másik csoda pedig megint Nágocs! De már lassan néhányan meggyanúsíthattok, hogy fizetett hirdetés vagyok Nágocsnak. Nem, nem az vagyok, csak őszinte. Ez a falu csodás! Kicsit sajnálom, hogy nem töltöttem ott több időt, de űzött a vérem. Tettem viszont egy ígéretet az egyik szurkolócsapatnak a falu szélén, hogy este jövök szurkolni – betartottam, megjelentünk este!
Nágocsból nem elég néhány másodperc, úgyhogy este visszatértünk a frissítőállomásra, szigorúan szódázni! Sajnos helyi gólörömöt nem láttunk, de kacajban nem volt hiány :)”
(Stojcsics Balázs Kálmán)
4

És akkor jött amiért én ezt a versenyt választottam az első féltávnak: Nágocs! Sok jót hallottam már erről a faluról, a hozzáállásról, a Triatlon szeretetről, de ami itt volt, az engem is meglepett. Előzetesen láttam egy videót, hogy mire számíthatunk, hol kell kanyarodni, hogy néz ki Batman (de volt ott szalmabálából Superman, Gentleman és ExtremeMan is), de ebből én semmit nem láttam. Hogy tud így beszűkülni az ember tudata???
Megálltam a jobb oldali hátsó frissítőponton (sátor alatt két oldalon több beálló hely), de balról rám üvöltöttek többen is egyszerre: “GYEREGYEREGYEREGYERE!!!”
Én úgy megijedtem, hogy majdnem felborultam. És már jött is a pogácsa (fantasztikus volt!!!), kínáltak zsíros kenyérrel, már adták is a kezembe a vizet és éreztem, hogy mennem kell tovább, mert: “GYERÜNKGYERÜNKGYERÜNKGYERÜNK!!!” kiáltásokkal biztattak (itt már tudtam, hogy nem veszekednek velem!:) )
Én csöndesen csak azt tudtam kérdezni: “Nincs egy sörötök?”, amire azt a választ kaptam, hogy jöjjek vissza este.:) (vissza is mentünk, de erről később).
Hatalmas biztatások között elindultam és tényleg hittem hogy ismernek, szorítanak értem. Nagyon jó volt, nagyon jól esett!
(Vrazsgyák Attila)

A pogácsa mindent vitt! Nagyon köszönöm én is! Szuper volt! 👍😃
(Kiss Euridiké)

Én a pogácsáért vagyok rendkívül hálás. 🙂 Isteni volt! Köszönet mindenért! 🙂
(Budai Beatrix)

Köszi a hangulatot! Hatalmas volt, el sem akartam indulni vissza! 🙂
(Vasas Levente)

Kb. Kaposvárig lehetett vigyorogni Nágocstól, köszi!
(Sztojcsev Iván)

A tegnapból ma lett…és erre nem voltam felkészülve!!! Annyira szuperek voltak, hogy a döbbenettől még frissíteni is elfelejtettem. Nágocs, köszönöm!!!!!!!!!!!!!
(Feldman Júlia)

A szlogen vasárnaptól: “Nágocsot látni és meghalni”, ami utalhat arra is, hogy egyszer mindenképp… Vagy az igali emelkedőre 😀
(Herr Évi)

Igyekeztem nem sokat időzni (az időt azért mérjük ugye), de nagyon jó volt a hangulat 🙂
(Harangozó Péter)

Aztán csodálkoztok, ha az embernek beleég az agyába a Nágocs név! Jövőre újra ott leszünk!
(Pro-hászka Ákos)

Ez mindent visz! Köszönöm szépen! Superman – Batman – Spiderman – eXtremeMan – Hősök!
(Péter Attila)

Naggggyon király! A vidiben jók a Tri emberek is, de a twist, és az össz tánc mindent visz!!! 😂 Hatalmas volt, jövőre is jövök/jövünk, akkor a pogácsát is meg kell kóstolni, bele kell hogy férjen az időnkbe!
Más,
Az eredményhirdetéskor sikerült egy “nágocsi szeretet csomagot” megcsípnem. Hálás köszönet ezúton is mindazoknak akik ezt kitalálták. A benne lévő cuccok nagyon édesek, 5letesek, nálam a szalonna a zsír!!!😉👍
(Herr Zoltán)

Ti voltatok a legjobbak! Köszi az élményt!!! Mert “az éjjel soha nem érhet véget! 🙂 “”
(Csábrák-Gonda Kata)

Szerencsére jött Nágocs, amiről nem lehet beszélni. Át kell élni! A szombati képek alapján éreztem, hogy óriási hangulat vár, de nem gondoltam volna, hogy ekkora. Nevetve jöttem ki a fordítópontról, egyszerűen hihetetlen ez a falu! Ha a kaposvári verseny mellett kell érvelnem, akkor Nágocs, az a néhány másodperc, amit ott töltök, na az lesz az egyik erős érvem!” 🙂
(Egy lelkes triatlon versenyző)

IDE megérkezni gyönyörűség: frissítés testnek, léleknek!
(Péter Attila – az eXtremeMan rendezvénysorozat hivatalos speakere, rendezője)

Tavaly a falu előtt leesett a láncom, tökig olajosan, mérgesen begurultam a faluba, ahol egy másodperc alatt visszatért belém az erő!! Imádtam!!;-) Imádni fogom!!
(Kovács István “Kokó” – Olimpiai bajnok bokszoló)

Szerintem is megéri az a néhány lazább másodperc, hogy át tudd érezni azt a szeretetet, amit ott kapsz!
(Dr. Herr Gyula – az eXtremeMan rendezvénysorozat szervezője, többszörös ironman)

 

facebook-logoletöltésGMail-1