browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

VERSENYKIÍRÁS

NÁGOCHALLENGE 2018
“TELJESÍTMÉNY- ÉS TÚLÉLŐTÚRA”
NÁGOCS, 2018.05.12. (szombat)
Rajtidő: 03:30 (Azaz hajnali 3 óra 30 perc!)
Minden csapat egységesen ekkor indul!

A verseny célja: Sportolási és szórakozási lehetőség biztosítása baráti társaságok, települési csapatok, munkahelyi közösségek és egyéb csoportok számára. Kemény, de teljesíthető, nehéz, de kibírható, okosságot, ügyességet és kitartást igénylő feladatok teljesítése során megismerhetitek fizikai és szellemi teljesítő- és tűrőképességetek határait.
A verseny során váljatok igazi csapattá, a célban pedig élvezzétek a jól végzett munka gyümölcsét/fáradtságát.

A verseny jellege megegyezik az előző évek versenyeivel, javasoljuk az elmúlt évek versenykiírásainak, technikai információinak tanulmányozását. Törekszünk a változatosságra, a jól bevált elemek megtartásával. Mivel szeretnénk, hogy ezek a részletek (régiek és újak) meglepetések legyenek, egyelőre sokkal többet erről nem árulhatunk el. A részletes technikai információk április közepén varhatóak, amelyben minden részletesen és pontosan le lesz írva.

Részvevők: Maximum 20, öt főből álló csapat. A csapat tagjainak életkora összesen minimum 90 év kell, hogy legyen, csapatokként legalább egy hölgy versenyző szükséges. Kiskorú csak szülői beleegyezéssel indulhat. A minimum korhatár 14 év.
A versenyen mindenki a saját felelősségére vesz részt!

Versenyközpont/rajthelyszín:  Nágocs Faluház, 8674 Nágocs, Hősök tere 8.

Feladat: Az előző évek versenyeihez hasonlóan, különböző földrajzi pontok elérése, ahol fizikai és szellemi feladatokat kell megoldani. Általánosságban elmondható, hogy a verseny teljesítése semmilyen különleges képességet/tulajdonságot nem igényel, de egy alap állóképesség, ügyesség és általános műveltség szükséges.
De ha ez nincs meg, a kihívás akkor sem teljesíthetetlen. Sőt!
Előfordulhat, hogy egyes feladatok végrehajtása során alkoholfogyasztás lehetősége/szükségessége felmerül! :)))

Versenytáv: Eltévedésektől függően kb. 28 – 32 km, amelyet közepesen nehéz terepviszonyok között, a szintidőn belül kell teljesíteni.

Nevezési díj: 8.000 Ft/fő = 40.000 Ft/csapat, amely tartalmazza a verseny végén az ellátást, egyedi emblémázott pólót és a verseny rendezésével kapcsolatos költségeket.

Nevezés: A nevezést 2018. február 10-én (szombaton) indítjuk! A pontos időpont a honlapon megfejthető. A nevezési felületen minden szükséges információ megtalálható lesz. A nevezés akkor lesz érvényes, ha a nevezési díj befizetésre került (erre 120 óra áll rendelkezésetekre, ha a fizetés nem történik meg ezen idő alatt, a nevezést töröljük!)

Díjazás: Na, az nincs!

Sorrendet hirdetünk, lesz első, második és sokadik helyezett, de itt a teljesítés a cél. Tudod:
„HA FELADOD, EL SEM KEZDTED!”